Dam tot Damloop

TEAM HOTEL CALIFORNIA RUNS x DAM TOT DAMLOOP
Loop jij ook mee tegen dementie?

Ja, je leest het goed. We hebben ons als Business Team ingeschreven om op zondag 19 september aanstaande deel te nemen aan de Dam tot Damloop. En er is nog meer nieuws. Jij kan meelopen!

Er is plek in ons team op de 10 Engelse Mijl voor maximaal 10 lopers. Natuurlijk doen we dit niet alleen om lekker hard te lopen. We willen dit ook inzetten om geld op te halen om meer onderzoek naar dementie mogelijk te maken. Voorwaarde is dan ook dat je je laat sponsoren door familie, vrienden, kennissen of wie dan ook om zo veel mogelijk geld op te halen. Samen tegen Dementie.

Wat kost het?
De kosten voor deelname zijn €35 (incl btw en administratiekosten). Vervolgens laat je je voor minimaal 150 euro sponsoren. We gaan je helpen met een actiepagina om samen zoveel mogelijk geld op te halen via crowdfunding.

Je krijgt van ons een uniek Hotel California Runs Dam tot Damloop shirt, jouw startbewijs in het team en natuurlijk een officiële Dam tot Damloop medaille achteraf.

Heb je interesse om deel te nemen in ons team?
Stuur een email naar info@hotelcaliforniaruns.nl – onderwerp ‘Deelname Dam tot Damloop’. Graag alleen reactie bij serieuze interesse en de intentie om zoveel mogelijk geld op te halen om meer onderzoek naar dementie mogelijk te maken! 

Sponsor onze lopers
Loop je zelf niet mee, maar wil je onze lopers steunen met een bijdrage dan kan dat natuurlijk ook. Zodra onze actiepagina live is krijg je een overzicht van alle lopers en kan je een donatie doen. Alle beetjes helpen!

Over de Dam tot Damloop
Kijk voor meer informatie over de Dam tot Damloop op de website.
Parcours 10 Engelse Mijl:

Parcours - Dam tot Damloop