Ons Verhaal

Mijn vader en ik hebben in april 2020 besloten dat we 1x per week samen hard gaan lopen. Goed voor het lijf, goed voor het hoofd. Nu helemaal.

Hotel California Runs - Dam tot damloop 2016

We weten sinds begin 2020 namelijk dat er Frontotemporale Dementie bij papa is vastgesteld. Dit is een minder bekende vorm van dementie maar eentje met een naar en intensief proces. Hier is geen behandeling voor. Gezond en fit blijven kan helpen om het proces te vertragen. En dat is wat we gaan doen. We rennen dus niet voor de snelheid of om een afstand te volbrengen zoals vroeger. We rennen nu om tijd samen door te brengen. ‘Hotel California Runs’ is ons gezamenlijke hardloop-logboek en dient als naslagwerk. Vanaf het eerste moment posten we dit via onze social kanalen op Instagram en Facebook.

Maar je kan ook helpen in de strijd tegen dementie. Er zijn in Nederland namelijk ruim 290.000 mensen met dementie. Dat zijn er veel teveel en hier moeten we iets tegen doen. Daarom halen wij vanaf nu ook geld op om meer onderzoek mogelijk te maken naar dementie. Want alleen dan kunnen we deze ellendige ziekte terugdringen. Om dit concreet te maken dragen van ieder verkocht product 20%  af om meer onderzoek mogelijk te maken. Samen creëren we meer bekendheid en geld tegen alle vormen van dementie. Hierin werken we samen met Alzheimer Nederland

Bedankt voor je steun!
#SamenTegenDementie

Liefs,
Charlie & Jordy

 

volg Hotel California Runs op: